Monday, 26 August 2013

Aran Island, Galway

Galway~ 

One of the most beautiful county in Ireland. Maybe because Galway is considered near, I always postponed my trip there and went to other places instead (Paris, Sweden, UK, etc). 

"Alah, Galway bila-bila pun boleh pegi. Dekat je kan." Huhu..

Last-last, dah masuk third year in Ireland, barulah pertama kali dapat jejak kaki ke sana. Tapi itu pun cuma melawat kawan-kawan, tak berjalan pun. Alhamdulillah, this time around, Allah gave me the opportunity to tour around beautiful Galway with some beloved friends. 


Our first destination is Aran Island! :D 

Since the island is quite big, we chose to ride bicycle. Boleh naik kereta kuda atau tour dengan bas, tapi disebabkan ramai yang kempunan nak berbasikal, so basikal it is! :) After renting eight beautiful bicycles, we headed our way to our first destination. Dengan peta kemas di tangan, kami berbasikal penuh semangat. We arrived at one beautiful place, with blue sky and the sea water as clear as crystal. Amazing view indeed! Subhanallah. :)


The crystal clear water.

Tenang dan damai. Indah sangat pemandangan. 
Kalau ciptaan Allah sudah seindah ini, lagi lagi lagi lah indah penciptanya. :)

Subhanallah! :)

After spending more than an hour admiring the magnificent view and taking pictures of course, then only we found out that the place was not even our first destination! -_- We kinda took the wrong direction (even with the map in hand). But alhamdulillah, Allah grant us with this beautiful sight. :)

Dipendekkan cerita, kami sampai ke destinasi pertama, 'Seal Colony' which is a seal watching site. The seals are there, sun bathing, enjoying the bright sunny sun.

Jalan yang berbukit memang menguji fizikal. Puas dah tukar gear ke sana ke mari, dengan harapan senang la sikit nak kayuh di jalan berbukit. Kantoi tak fit, especially baru balik dari Malaysia. Sluggish and lazy.

But Alhamdulillah, everyone made it. Tarbiyah badaniyah ticked! :D
Thank you Allah for this opportunity. :)

Love is in the air! :)




2 comments:

Mohamad Nazrul Fazli bin Abdul Mutalib said...

Subhanallah. hope to go there one day soon.:)

Khazinatul Asrar said...

Do come! Banyak lagi tempat menarik kat Ireland. :)