Thursday, 30 May 2013

Conferring UCC Medicine Class 2013

30052013


Alhamdulillah, secara rasminya pada hari ini, kakak-kakak kesayangan telah berjaya menamatkan pengajian dalam bidang perubatan.

Dr. Azira dan Dr. Izyan. :)


(and Dr. Sakinah soon insyaAllah)

Di dalam dewan.


Rasa tak percaya. Cepatnya masa berlalu.
Jelas lagi dalam ingatan saat pertama kali bertemu dua doktor baru ini. :')

Kepada Kak Azira dan Kak Yan,
Congratulations! Alhamdulillah, you have made it! :')
Doakan kami adik-adik di sini. 
Teruskan perjuangan di Malaysia.
Kami akan menyusul insyaAllah.. :)

Hari ini jadi babysitter adik. :)
Good girl adik! Behave dia hari ni. ^^

Dah grad, alhamdulillah *ambil feel*

Bersama keluarga tercinta ^^

Specially dedicated to Kak Azira dan Kak Izyan. <3

Jalan kami masih panjang.
Semoga Allah mudahkan.
Amin. :)


2 comments:

Norain Ishak said...

tahniah nanny dah graddd! HAHA.


perh tak sabar tunggu kakak4 4th year and kak kinah and kak zay plak grad. harap diorang buat macam end of may jugak nanti! doakan kami jugaak.

Khazinatul Asrar said...

Jzkk daddy! :p Haha..

Tu la kannn! Harapnye mcm tu la.. seronok boleh tgk org grad.. InsyaAllah kite pun boleh ain! Chaiyok chaiyokk!:D

ps: Tp grad korang akak tak boleh datang la.. T_T